Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

2.000 θέσεις απασχόλησης στον Έβρο

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η αναμόρφωση των προτάσεων που έχουν καταθέσει οι συμπράττοντες φορείς, για την υλοποίηση του προγράμματος «Δημιουργίας θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».
Δύο χιλιάδες άτομα θα απασχοληθούν στον Έβρο, για πέντε μήνες, σε δράσεις του προγράμματος, με μηνιαίες αποδοχές 625 ευρώ και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Σε σύνολο περιφέρειας, ο αριθμός των θέσεων απασχόλησης ανέρχεται σε 8.000.
Ενδεικτικές δράσεις που κατατέθηκαν από τους φορείς του νομού, και αρχικά εγκρίθηκαν, είναι, μεταξύ άλλων, τα «γραφεία ενημέρωσης επισκεπτών», το «τρένο του πολιτισμού», «δράσεις προώθησης της ανακύκλωσης», «ζωοανθρωπονόσοι», «παρασκευή και διανομή συσσιτίου σε ηλικιωμένους» και «λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου».
Να σημειωθεί ότι μετά την οριστικοποίηση των δράσεων που θα υλοποιηθούν, αναμένεται και ο ορισμός των ειδικοτήτων αλλά και τα χρονοδιαγράμματα, ενώ η δημοσίευση των προσκλήσεων κατάθεσης αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο. Τα προγράμματα θα ολοκληρωθούν έως το τέλος του 2012.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...