Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο: «Τεχνικές Επιτυχημένης Συνέντευξης»

Ο Τομέας Επισιτισμού & Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, στις 14.00, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Τεχνικές Επιτυχημένης Συνέντευξης». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη. 


Εισηγητής τους σεμιναρίου θα είναι ο κ. Νικόλαος Σαπουντζής, Executive Coach. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, ο κ. Σαπουντζής θα παρουσιάσει τα μυστικά ενός πετυχημένου interview, αναλύοντας τους παράγοντες της σωστής προετοιμασίας, της συμπεριφοράς, της στάσης του σώματος και της εμφάνισης. Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελέυθερη για το κοινό.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές/φοιτητές ΑΕΙ /ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ, σε απόφοιτους/μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/Λυκείων, σε άνεργους και γενικότερα σε υπαλλήλους που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για μια σωστή και επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι νέες της χώρας μας στην αναζήτηση εργασίας, διοργανώνουν ακόμα ένα δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ανοιχτό προς όλους, με στόχο την ελκυστική παρουσίαση των δεξιοτήτων τους.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...