Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

4η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας

Το Mediterranean College ανοίγει  ξανά  παράθυρο στην αγορά εργασίας


Το Mediterranean College, πιστό στην επαγγελματική υποστήριξη των νέων, ανοίγει ξανά ένα παράθυρο στην αγορά εργασίας και υποδέχεται την τέταρτη Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week), η οποία θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, με την ευγενική υποστήριξη του Repower Greece. 

Οι δράσεις της εβδομάδας απευθύνονται σε φοιτητές και αποφοίτους του Mediterranean College και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τόσο προπτυχιακού όσο και μεταπτυχιακού επιπέδου.


Σκοπός  των δράσεων είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Κολεγίου και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Πρόκειται για μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops σχετικά με τη δημιουργία πλάνου επαγγελματικής ανάπτυξης, να παρακολουθήσουν σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και να έρθουν σε επαφή με σχετικά τεστ, να παρακολουθήσουν ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών για σύγχρονα θέματα της αγοράς εργασίας ανά ειδικότητα, καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας θα περιλαμβάνει τόσο κοινές δράσεις, που θα αφορούν όλους τους φοιτητές και αποφοίτους, όσο και στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού ανά Τομέα ειδικότητας: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Μηχανική, Ψυχολογία και Παιδαγωγικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr  ή να καλέσετε στο 210-8899600.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...