Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΕΤΕ: Υπεγράφη η νέα επιχειρησιακή σύμβαση

Την υπογραφή νέας επιχειρησιακής σύμβασης τριετούς διάρκειας, σε κλίμα συναίνεσης και με αίσθημα ευθύνης, με το Σύλλογο των Εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ), ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

"Οι εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στη χώρα καθώς και η ανάγκη για βελτίωση του λειτουργικού αποτελέσματος της Τράπεζας καθιστούν απαραίτητη την προσαρμογή της Τράπεζας στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, με στόχο την ενίσχυσή της προκειμένου να αντιμετωπίσει τις επικρατούσες σήμερα αντίξοες συνθήκες. Με τη νέα σύμβαση επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό η μείωση του λειτουργικού κόστους η οποία θα συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, ενώ παράλληλα λαμβάνεται μέριμνα για την προστασία των χαμηλότερων μισθολογικών κλιμακίων και τη δίκαιη κατανομή της προσαρμογής στα υπόλοιπα", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας προβλέπει την μείωση αποδοχών για μισθοδοτικά κλιμάκια άνω των 1.800 ευρώ, κλιμακωτά, οι οποίες σε μέσο όρο φθάνουν το 7% περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...