Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Συγκέντωση εργαζομένων στα Αμυντικά Συστήματα έξω από το "Πόρτο Ρίο"

Συγκέντωση εργαζομένων στα Αμυντικά Συστήματα έξω από το "Πόρτο Ρίο"Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο "Πόρτο Ρίο" στην Πάτρα, όπυ ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Κουτσούκος και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Θεόδωρος Τσέκος θα παρουσιάσουν το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Την Παρασκευή οι εργαζόμενοι είχαν κάνει συμβολική κατάληψη στο γραφείο του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού άμυνας Κώστα Σπηλιόπουλου και αποχώρησαν όταν έλαβαν γραπτή διαβεβαίωση ότι θα μεταβεί ο ίδιος στο εργοστάσιο για να συναντήσει τους εργαζόμενους.

«Εμείς περπατάμε με το κεφάλι ψηλά. Αυτοί που πρέπει να κρυφτούν είναι η χούντα που έπνιξε στα χημικά και την τρομοκρατία τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι η κυβέρνηση του Παπανδρέου, το υπουργείο Άμυνας, ο χωριανός μας υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος και όλοι οι ‘‘εξ Αχαΐας ορμώμενοι’’ βουλευτές και υπουργοί που ψήφισαν στο μεσοπρόθεσμο και στον εφαρμοστικό νόμο το κλείσιμο των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)» λένε στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...