Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Ξαφνικός θάνατος» στο τηλεφωνικό κέντρο της HOL

Απολύσεις και νυχτερινό «ξήλωμα» των εγκαταστάσεων


Την καταγγελία για τις δυσμενείς εργασιακές εξελίξεις κάνει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών– Πληροφορικής. Πεδίο έκφρασης του «ξαφνικού θανάτου» εργαζομένων, ήταν το τηλεφωνικό κέντρο και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης.

Στην ανακοίνωσή του το ΣΕΤΗΠ, αναφέρει:«Είναι μια κίνηση που δείχνει πόσο στοχευμένες ήταν οι απολύσεις πρωτοπόρων αγωνιστών συναδέλφων το προηγούμενο διάστημα. Στόχος ήταν να μην υπάρξουν αντιδράσεις όταν θα καρατομούσαν τα εργασιακά δικαιώματα και τους μισθούς των εργαζομένων.

Στις 2.30 το πρωί, άδειασαν τις εγκαταστάσεις ακόμα και απ΄τα γραφεία. Έδωσαν μάλιστα στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται στην ίδια θέση & αντικείμενο σε άλλη εταιρεία, ιδιοκτησίας της HOL, με 3μηνη σύμβαση και μειωμένο μισθό. Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους. Καλούμε τους συναδέλφους στην HOL να μη δεχτούν καμία μείωση του μισθού και των δικαιωμάτων τους, να μην υπογράψουν καμία απόλυση, να αγωνιστούν μαζί με την σωματειακή επιτροπή του ΣΕΤΗΠ έχοντας στο πλευρό τους τούς συναδέλφους του κλάδου».

1 σχόλιο:

  1. Αυτό πλέον είναι επίσημο σκλαβόπάζαρο από τη hol . Μόλις τελειώσουν τα παιδία την 3μηνη σύμβαση θα τοθς πουν 300 ευρώ και αν θες . ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιο μου με Hol και θα αποχωρήσω από την hol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...